2010-07-09 15:14:51• hírek • Szatmár.ro

Nyerjen egy hetes üdülést az Airport panzióban

Elege van a munkanapokból? Játsszon velünk, és nyerjen üdülést az Airport panzióba! Egy hét félpanziós ellátás és testet-lelket pihentető kényeztetés a szerencsés nyertes jutalma.

Az Airport Panzió Hajduszoboszlón várja a nyaralni vágyókat, ahol világhírű gyógyvizes strand és Közép Európa legnagyobb élményfürdője áll a kikapcsolódni vágyók rendelkezésére. Betegek és egészségesek itt egyaránt kikapcsolódhatnak, ráadásul a gyógyhatású víz sokféle kór tüneteit enyhíti, akár néhány kezelés után.

Emellett a strandok és élményfürdők a legintenzívebb szórakozást nyújtják a kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Hajdúszoboszló valóságos csúszdaparadicsomnak mondható, amelyeknek még az idősebb korosztály sem tud ellenállni. A 12 méter magas indulótoronyból kilenc különböző útvonalból választhatnak az izgalmakra vágyók: van óriáscsúszda, kamikázé, „fekete lyuk", „őrült folyó", és még sok más, amely felejthetetlen pillanatokat nyújt a csobbanás szerelmeseinek. A csúszdák összhossza meghaladja az 1 kilométert. A legapróbbaknak a bébimedence és vízívár nyújt szórakozást.

A Szatmár.ro olvasói közül a szerencsés nyertes egy egyhetes kétszemélyes, félpanziós ellátásos üdülést nyerhet az Airport Wellness Panzióban. Az üdülés megnyeréséhez nem kell mást tenni, csak válaszolni a következő kérdésre: Melyik, Hajdúszoboszló frekventált helyén, pontosabban mi mellett található a panzió? A válaszhoz egy kis segítséget itt lehet találni.

A választ tartalmazó e-maileket a jatek@szatmar.ro e-mail címre várjuk, a beküldési határidő július 23, déli 12 óra. A helyes megfejtés mellé feltétlenül csatolják telefonszámukat, ugyanius a nyertest telefonon értesítjük.

Sok sikert mindenkinek!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: